Bulut Hizmetleri Arşiv ve Yedekleme
SAP One, Link, Mikro, Logo, ETA ve IFS gibi Muhasebe, ERP ve WMS depo yönetimi uygulamalarınız için sunduğumuz uzak masaüstü, SQL sunucusu için optimize edilmiş hizmetler sağlıyoruz.
İstanbul ve Ankarada yedekli veri merkezi altyapısı. Sunucu yedekliliği ve coğrafi yedeklilik ile verileriniz güvende
- + Bulut Sunucu
- + Anlık Veritabanı Yedekleme
- + Bulut Veri Depolama
- + E-Posta Yedekleme
- + Sunucu Yedekleme
- + DRS & FKM Çözümleri
Gelin bulut dönüşümünüzü birlikte yapalım.
Geleceğe hızlı adepte olun. Bulut dönüşümle maliyetlerinizi düşürün.
Dünyanın her yerinden verilerinize hızlıca ulaşın. Arkanıza yaslanın ve iş sürekliliğinizin tadını çıkarın.
Bulut sunucuları neden önemlidir?
Geliştiriciler, bir bulut sunucusundaki bilgi işlem kaynaklarını iş yükü gereksinimlerine göre ölçeklendirir. Örneğin, yazılım geliştiricileri bir bulut sunucusuna bir uygulama dağıtır. Uygulama daha fazla kullanıcı kazandıkça, yanıt süresini yavaşlatan çok büyük bir trafik yaşar. Geliştiriciler, CPU, bellek, depolama ve ağ kaynaklarını artırarak bulut kaynaklarını belirli bir bulut sunucusuna yatay olarak ölçeklendirebilir.
Kuruluşlar, yedekleme için birden çok yinelenen bulut sunucuları kullanarak yedeklilik oluşturur. Özellikle veri işleme gibi yoğun bellek kullanımlı iş yüklerini yönetmek için kullanışlıdır. Örneğin, Avrupa'da barındırılan bir bulut sunucusu başarısız olsa bile uygulama, ABD ve Asya'daki diğer bulut sunucularında çalışmaya devam edebilir. .
Bir bulut sunucusu, sanal makine teknolojisini kullanarak fiziksel bilgi işlem altyapısını özetler. Bulutta kendi sunucu makinenize sahip olmaya benzer. Temel olarak bulut bilgi işlem ortamında kendi sanal sunucu örneğinizi oluşturur ve yönetirsiniz. Bu bulut sunucusunu belleğinizi, grafik işlemenizi, CPU'nuzu ve diğer gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde yapılandırabilirsiniz.
Yeni bir bulut sunucusu oluşturma adımları şunlardır:
1 -Programlı olarak bulut sunucuları oluşturmak için görsel bir arabirim veya API çağrıları kullanırsınız
2 -İhtiyaç duyduğunuz kaynakları belirtirsiniz veya bulut sağlayıcınızın tanımladığı önceden var olan bulut sunucusu türlerini kullanırsınız
3- Daha sonra kendi işletim sisteminizi ve diğer yazılım uygulamalarınızı bir bulut sunucusunda barındırabilirsiniz
Bulut sağlayıcısı genellikle sizden yalnızca gerçekten kullandığınız kaynaklar için ücret alır. İstediğiniz kadar bulut sunucusu oluşturabilir ve yok edebilirsiniz. Örneğin, AWS'de bulut sunucularını yapılandırmak ve başlatmak için Amazon Makine Görüntüleri'ni (AMI) kullanabilirsiniz.